Beställ kopia på faktura

Har du förlorat din faktura kan du ladda ner en ny eller få den hemskickad. Kontakta vår kundtjänst eller logga in på MyBusiness.

Via MyBusiness

1. Logga in på MyBusiness.
  2. Gå in på fliken Fakturor.
  3. Leta upp den faktura du vill ha en kopia på och klicka på Ladda ner.

Inlogg MyBusiness

Har du inte ett konto på MyBusiness kan du fylla i formuläret på sidan för att skapa ett. Det är endast firmatecknare som kan registrera ett nytt konto.