Beställ kopia på faktura

Har du förlorat din faktura kan du ladda ner en ny eller få den hemskickad. Kontakta vår kundtjänst eller logga in på MyBusiness.

Via MyBusiness

  1. Logga in på MyBusiness.
  2. Gå in på fliken Fakturor.
  3. Leta upp den faktura du vill ha en kopia på och klicka på Ladda ner.

Inlogg MyBusiness

Här kan du skapa ett konto till MyBusiness.
Klicka på Registrera. Välj Mitt Företag och fyll i formuläret på sidan. Det är endast firmatecknare som kan registrera ett nytt konto.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT