Ändra fakturauppgifter

Har ditt företag flyttat och du vill ändra adressen? Det kan du göra genom att logga in på MyBusiness.

Så här ändrar du på MyBusiness

1. Logga in på MyBusiness.
2. Välj Hantera.
3. Gå till det aktuella abonnemanget och klicka på Ändra abonnemangsreferens, namn och adress.

Inget inlogg till MyBusiness?

Fyll i formuläret för att ansöka om ett MyBusiness-konto. Det är endast firmatecknare som kan ansöka.

Inlogg MyBusiness

Har du inte ett konto på MyBusiness kan du fylla i formuläret på sidan för att skapa ett. Det är endast firmatecknare som kan registrera ett nytt konto.