Ändra fakturauppgifter

Har ditt företag flyttat och du vill ändra adressen? Det kan du göra genom att logga in på MyBusiness.

Så här ändrar du på MyBusiness

1. Logga in på MyBusiness.
2. Klicka på Fakturor och välj fakturakonton.
3. Klicka på det aktuella abonnemanget. Där kan du ändra adress.

Inget inlogg till MyBusiness?

Fyll i formuläret för att ansöka om ett MyBusiness-konto. Det är endast firmatecknare som kan ansöka.

Inlogg MyBusiness

Här kan du skapa ett konto till MyBusiness.
Klicka på Registrera. Välj Mitt Företag och fyll i formuläret på sidan. Det är endast firmatecknare som kan registrera ett nytt konto.