Byt fakturaadress

Har ditt företag flyttat och du vill ändra fakturaadress? Det gör du enklast genom att logga in på MyBusiness.

Via MyBusiness

Ändra via MyBusiness

1. Logga in på MyBusiness.

2. Klicka på Fakturor och välj Hantera fakturahantering.

3. Välj det aktuella fakturakontot du önskar ändra fakturaadress på.

4. Klicka på Redigera i rutan Detaljer för fakturakonto.

5. Välj fakturaadress.

6. Ange den nya adressen. Här kan du även fylla i om du önskar en referens eller märkning, som exempelvis kostnadsställe. Du skriver då in detta i fältet C/O adress.

7. Klicka på Spara.

8. Klart!

Inget inlogg till MyBusiness?

Saknar du ett inlogg till MyBusiness kan du kontakta vår kundservice så hjälper vi dig med allt från att ändra din fakturaadress, beställa e-postfaktura till att få ut en kopia av din faktura.

Vill du hellre prata med oss?

Om du inte hittar det du söker, kan du slå en signal till oss istället. Vi finns här och svarar på dina frågor måndag till fredag klockan 08–18.