Kontrollera surfmängd för mobilen/mobilt bredband

För att kontrollera din surfmängd för ditt mobila bredband skickar du ett sms från din dator.

Kolla surfmängd för mobilen

Skriv surfmängd i ett sms och skicka till 4466.

Kolla surfmängd för mobilt bredband med usb-modem

1. Öppna upp programvaran som gäller för ditt usb-modem. Klicka på brevsymbolen för att skicka ett sms.
  2. Skriv surfmängd i textfältet om du har ett mobilt bredbandsabonnemang. Skicka det till 4466.
  3. Du får nu ett meddelande till din inkorg med uppgifter om hur mycket som återstår av din dataförbrukning.

Kolla surfmängd för mobilt bredband med router

Här kan du hitta guider för hur du skickar sms från en router.

Slut på surf?

För att fylla på mer surfmängd skickar du ett sms från ditt mobila bredband till 4466. Du kan välja mellan 1, 2, 3, 5 eller 10 GB.

Exempel: För 1GB extra, skicka texten 1GB till nummer 4466.

Har du Mobilt bredband kontant kan du även fylla på mer surfmängd genom att klicka här.