Kontrollera surfmängd

Du kan se hur mycket surf du har kvar via MyBusiness eller genom att skicka ett sms till 4466.

Via MyBusiness

1. Logga in på MyBusiness.
  2. Gå in under Hantera.
  3. Välj det abonnemanget du önskar kontrollera surfmängden för från listan eller genom att söka fram abonnemanget.
  4. Du kommer då se information om den surfen du har kvar.

Om du inte hittar din kvarvarande surfmängd när du är inne på ditt abonnemang kan du behöva klicka på länken, "Här hittar du den gamla hanterasidan". Därefter följer du anvisningen enligt steg 4.

Via sms

Skriv Surfmängd i ett sms och skicka till 4466.

Inlogg MyBusiness

Här kan du skapa ett konto till MyBusiness.
Klicka på Registrera. Välj Mitt Företag och fyll i formuläret på sidan. Det är endast firmatecknare som kan registrera ett nytt konto.