Hantera fakturakonton

Du kan enkelt hantera vilka abonnemang och tjänster som faktureras under ett fakturakonto via MyBusiness. Du kan bland annat välja att samla flera abonnemang under ett och samma konto eller flytta ut ett abonnemang till ett separat konto.

Via MyBusiness

1. Logga in på MyBusiness.
  2. Välj Fakturor och Faktura hantering.
  3. Klicka på önskat fakturakonto. När du har valt ett konto kan du se vilja abonnemang som är under kontot.
  4. Välj vilka abonnemang som du önskar ha under kontot genom att klicka i abonnemangen. Du flyttar abonnemangen mellan kontona genom att klicka på Flytta abonnemang.
  5. Du kommer kunna välja bland de tillgängliga kontona som finns sedan innan genom en lista alternativt att söka fram ett önskat konto, du kan även skapa ett nytt fakturakonto. Om du saknar ett önskat abonnemang i listan kan detta bero på att det inte går att kombinera de abonnemangstyperna i en samlad faktura.
  6. Klicka på Spara för att slutföra flytten av abonnemang.

Tips! Vill du veta vilket konto ett abonnemang eller tjänst ligger på kan du söka med abonnemangsnumret under Fakturor.

Inget inlogg till MyBusinss?

Saknar du ett inlogg till MyBusiness kan du alltid få hjälp av våran kundservice.

MyBusiness och kontakt

Här kan du skapa ett konto till MyBusiness.
Klicka på Skapa konto. Det är endast firmatecknare som kan registrera ett nytt konto.

Saknar du ett inlogg till MyBusiness kan du kontakta vår kundservice för att få hjälp med ditt ärende.