Bryggning av Smart Wifi-router

Här finns instruktioner för hur du kan brygga din Telia-router om du vill använda wifi från din egen router.

1. Skriv in 192.168.1.1 i webbläsarens adressfönster och tryck Enter. Logga in med Administrator samt ange din accesskey som lösenord. Du hittar den oftast på undersidan av din wifi-router.
    1. Klicka på My Telia WiFi Router.
    2. Klicka på fliken Bridge Mode.
    3. Klicka på reglaget så att det ändras till ON.
    4. Klicka på Apply.

Nu utförs en bryggning av din router vilket innebär att den kommer att startas om. Processen tar ungefär 3-5 minuter. När routern lyser grönt igen är bryggningen klar.
  2. När routern är klar kan du koppla in din egna router på LAN4 på routern från Telia.

Observera: wifi-signaler från Telia-routern kommer fortfarande vara igång och fungera. Vill du stänga av detta så att det inte stör wifi från din egen router följer du denna guide.