Aktivera fast IP – Mobilt bredband

Med en fast IP-adress kan ditt företag enklare konfigurera säkerhetslösningar och VPN-tjänster, vilket ger en stabil och pålitlig anslutning för alla dina nätverksbehov. I den här guiden beskriver vi hur du aktiverar fast IP i MyBusiness.

Så här aktiverar du fast IP via MyBusiness

1. Logga in på MyBusiness.

2. Gå in under fliken Hantera.

3. Välj den bredbandstjänst du vill aktivera fast IP till. Det gör du genom att välja direkt i listan under Nätverk & bredband eller genom att söka på abonnemangsnumret.

4. Gå in under Inställningar.

5. Klicka på Lägg till under Fast IP-adress och bekräfta din aktivering.

6. Klart! Fast IP är nu aktiverat på ditt mobila bredband.

OBS! Glöm inte att ändra APN (Access Point Name) för ditt mobila bredband. Detta gör du i användargränssnittet för den enhet simkortet sitter i.

Det APN du ska använda för att fast IP ska fungera är
fixedip.telia.se

Önskar du få hjälp med detta? Låt vår IT-support hjälpa dig att komma igång med fast IP.

Vill du hellre prata med oss?

Om du inte hittar det du söker, kan du slå en signal till oss istället. Vi finns här och svarar på dina frågor måndag till fredag klockan 08–18.