FLYTTA TILL NYA LOKALER

Vet du inte i vilken ände du ska börja? Det är mycket att tänka på vid en flytt.
Vi hjälper dig så att du inte glömmer något som rör företagets kommunikation.

TIPS

 • Checklista inför flytten


  Ska ditt företag flytta till nya lokaler hjälper vi dig med allt det praktiska gällande företagets kommunikation.

  Tips för din kommunikation:

  ✓ Vid flytt till nya lokaler underlättar det för oss om vi får veta utflyttarnummer, det vill säga vilket telefonnummer som senast varit inkopplat på adressen.

  ✓ Vilket bredband kan du få på nya adressen? Läs mer nedan.

  ✓ Hur är mobiltäckningen på nya adressen? Se vår täckningskarta.

  Glöm inte heller:

  ✓ Meddela myndigheterna. På sajten www.verksamt.se kan du ändra företagets adress i flera register, bland annat hos Bolagsverket och Skatteverket.

  ✓ Adressändring. På www.adressandring.se kan du ordna eftersändning av posten.

 • Välj rätt bredband


  Numera finns det många alternativ att välja på när det gäller bredband. Behöver jag fast bredband eller mobilt? Vad har mitt företag för behov vad gäller hastighet? Telia har alternativ för alla situationer.

 • Ett paket för hela kontoret!


  Telia Kontor är en smidig helhetslösning för det mindre kontoret. Du får fast bredband, telefoni, trådlöst nätverk och support - i ett paket. Med en trådlös router som fungerar som både modem och adapter för bredbandstelefoni slipper du sladdkrångel.

 • Dags att skaffa en växel i molnet?


  Telia Touchpoint är en växel med start i mobilen som gör det möjligt att  leverera snabb service till kunden. Det är lätt att komma igång och ingen hårdvara behöver installeras. Ni betalar per antal användare - vilket enkelt justeras efter behov. Dessutom finns lösningen Telia Touchpoint Plus - för företag med mer avancerade behov.