9 av 10 företag räknar med att konkurrera via kundupplevelse 2017

NYA GENERATIONENS NÄTVERK

Cloud Network ger dig en möjlighet att koppla upp till exempel sensorer, kassasystem och mobiltelefoner på ett säkert sätt. Med en öppen och mjukvarubaserad infrastruktur som är konfigurerbar från molnet är det enkelt att sätta rätt säkerhetsnivåer och funktioner utan att behöva vara på plats.

LÅT OSS BLI DIN ENDA KONTAKT

Med Telia som helhetsleverantör slipper du hamna mellan olika leverantörer om något går fel. Vi gör en behovsanalys och tar fram en lösning för just din verksamhets unika behov och potential. Vi hjälper dig att skapa en plattform där din verksamhets fysiska och digitala kanaler kan mötas.

Erbjudande

sätt ihop ditt eget
cloud network

Cloud Network är en skalbar lösning som du kan bygga en modern infrastruktur på; anslutning av och åtkomst till valfria enheter, besökarstatistik, analys och kommunikation till besökare och användare.

full kontroll med network as a service

Network as a Service (NaaS) innebär att Telia tar ansvar för beställningar, incidenthantering och förvaltning för hela din datakommunikation. En kostnadseffektiv tjänst som som ger dig total kontroll över din lösning.
UPPGRADERA DIN VERKSAMHET

Varje verksamhet har sina egna helt unika förutsättningar för att göra en digital transformation. Kontakta oss så berättar vi mer.