Skapa/bjud in nya användare

Behöver du skapa eller bjuda in nya användare i MyBusiness?

Klicka på Hantera.

Klicka på Användare.

Klicka på Skapa inbjudan.

Om det krävs en högre behörighetsnivå än den behörighet du har så skickas ett sms med en kod till det mobilnummer som visas. Skriv in koden i fältet.

Fyll i uppgifterna och välj vilken eller vilka grupper användaren ska ha behörighet till.

Observera att om flera organisationsnummer ligger upplagda under en huvudgrupp och en användare skall ha tillgång till hela gruppen, så väljs huvudgruppen för användaren och inte alla organisationsnummer individuellt. Huvudgruppen kan ligga långt ner i listan då den sorteras på siffror innan bokstäver.
Klicka på rubriken Namn för att sortera upp huvudgruppen alternativt scrolla ner.

Lägg sedan till de roller som användaren ska ha.
De roller som du väljer appliceras på samtliga grupper som användaren har behörighet för.

Klicka på Spara och skicka inbjudan.

BJUD IN ANVÄNDARE - INSTRUKTIONSFILM

I den här instruktionsfilmen kan du se hur du gör för att bjuda in nya användare i MyBusiness.