Lås upp säkerhetskod för Telia E-legitimation på kort för Windows

Om du har skrivit fel kod till Telia E-legitimation tre gånger låser sig tjänsten. Du kan låsa upp den med hjälp av din upplåsningskod.

1. Högerklicka på ikonen Net iD i aktivitetsfältet, som du hittar nere till höger vid klockan. Klicka på Administration

2. Klicka på Mina e-legitimationer.

3. Välj din e-legitimation.

4. I det första fältet anger du upplåsningskoden (puk-koden)

Du hittar puk-koden i det brev som du fick vid beställningen av tjänsten. Fyll i din nya kod i båda fälten Ny säkerhetskod och Bekräfta säkerhetskod. Klicka därefter på OK. Den nya koden ska vara sex tecken lång och får bara bestå av siffror.