Fjärrstyrning av din dator

Fjärrstyrning kan användas i de fall supporten på Telia erbjuder detta för att på distans kunna hjälpa till vid installation, inställningar samt avinstallation för Telias tjänster.

Genom att ladda ner ett kostnadsfritt program kan du låta supporten på Telia styra din dator och göra ändringar på distans. Supportmedarbetaren har bara tillgång till din dator under samtalet, sedan bryts anslutningen.

Ladda ner fjärrstyrning för Windows*

Ladda ner fjärrstyrning för Mac*

*När du laddar ner fjärrstyrning godkänner du följande villkor.