Skapa admin-konto

För att du ska ha möjlighet att skapa ett konto i Telia Touchpoint behöver du vara administratör i växeln.

Är du osäker på om du är administratör eller inte kan du kontrollera det i appen.

1. Öppna Touchpoint-appen.
  2. Gå till Inställningar.
  3. Välj Mina kontaktuppgifter.
  4. Under Behörighet i Touchpoint kan du se vilken roll du har i växeln.

Registrera konto

Börja med att gå in på Telia Touchpoints adminportal.

1. Välj Registrera konto för Touchpoint.
  2. Fyll i dina uppgifter i fälten (mobilnumret du anger behöver tillhöra växeln och ha rollen administratör).
  3. Klicka på Registrera.
  4. Gå tillbaka till föregåede sida (har du inte kvar fliken kan du öppna sidan här).
  5. Logga in med dina användaruppgifter.
  6. Ange mobilnummer för att få en verifieringskod via sms och klicka på Vidare.
  7. Ange sms-koden och klicka på Vidare.
  8. Klart!

Sms-verifieringen görs endast första gången du loggar in efter att du registrerat ditt konto.