Vidarekoppla samtalsflöde i Telia Smart connect

Det finns tillfällen när inkommande samtal till en kö eller en menystyrning behöver vidarekopplas i ditt samtalsflöde. I den här guiden beskriver vi hur du vidarekopplar ett samtalsflöde till ett externt nummer.

Logga in i webbgränssnittet

För att vidarekoppla samtalsflöden behöver din användarprofil ha rollen administratör i växeln.

Du gör dina inställningar genom att logga in i webbgränssnittet för Telia Smart connect.

Vidarekoppla samtalsflöde

1. Gå till huvudmenyn högst upp till vänster och välj Administration.
  2. Välj Telefoniinställningar.
  3. Öppna Visuell Admin.
  4. Välj Element i den högra menyraden.
  5. Dra in Överför till extern till önskad placering i ditt samtalsflöde.
  6. Ange det nummer du vill att samtalet ska vidarekopplas till.
  7. Om önskat, ange Timeout - Hur lång tid mottagaren har på sig att svara innan samtalet avslutas eller går vidare till nästa flödessteg. (fem sekunder = en signal).
  8. Klart!