Hantera ljudenhet för Softphone i Telia Smart connect

Önskar du använda dig av Softphone i er Telia Smart connect kan du behöva ange vilken ljudenheten du vill använda för samtal. I den här guiden beskriver vi hur du anger ljudenhet och ljudinställningar via webbgränssnittet eller Softphone Webb på din dator.

Via webbgränssnittet

1. Logga in webbgränssnittet för Telia Smart connect.
  2. Klicka på Kugghjulet uppe till höger i rutan där du har din knappsats.
  3. Under Inställningar för Softphone har du nu möjlighet att ange önskad ljudenhet och hantera ljudinställningar.

Via Softphone Webb på datorn

1. Öpnna och logga in i Personal Switchboard.
  2. Gå till Telefonikonen i den högra menyraden.
  3. Klicka på Kugghjulet högst upp i högra hörnet.
  4. Under Inställningar för Softphone har du nu möjlighet att ange önskad ljudenhet och hantera ljudinställningar.