Logga in på portalen

  1. Ett nytt fönster visas och ett engångslösenord skickas till din mobil. Ange det i inmatningsfönstret Response. Klicka på Sign-In.

  2. Du är nu inloggad. Välj vad du vill göra utifrån menyn i vänstermarginalen.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT