Logga in med E-legitimation i Firefox på pc

Så här gör du för att logga in med Telia e-legitimation.

1. Gå till den sida där du tänker använda din e-legitimation och klicka på länken för att logga in med Telia E-legitimation. När du loggar in på tjänsten med din e-legitimation kommer följande ruta upp. Är ni flera som har som har e-legitimation i datorn, så välj ditt certifikat i listan. Tryck på OK.

2. Ange säkerhetskoden som du valde när du installerade Telia E-legitimation.