Logga in med E-legitimation i Firefox på Mac

Så här gör du för att logga in med Telia e-legitimation.

  1. Gå till den sida där du tänker använda din e-legitimation och klicka på länken för att logga in med Telia E-legitimation.

  2. Ange lösenordet du valde vid installationen.

  3. Klicka på OK. Om du har flera e-legitimationer kan det vara lämpligt att först bocka ur Kom ihåg detta beslut.

  4. Klicka på Tillåt alltid.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mailar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT