Logga in med E-legitimation i Firefox på Mac

Så här gör du för att logga in med Telia e-legitimation.

  1. Gå till den sida där du tänker använda din e-legitimation och klicka på länken för att logga in med Telia E-legitimation.

  2. Ange lösenordet du valde vid installationen.

  3. Klicka på OK. Om du har flera e-legitimationer kan det vara lämpligt att först bocka ur Kom ihåg detta beslut.

  4. Klicka på Tillåt alltid.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT