Koppla in mobilt bredband med ZTE MF971RS2

Det här behöver du:

• ZTE MF971RS2
  • Simkort (Micro)

Routern kommer med viss laddning men kan behöva laddas upp innan du börjar använda den.

Har du redan bredband från oss och ska byta router kan du också följa den här guiden.

1. Sätt i simkortet Öppna simkortsluckan på sidan av routern och sätt i simkortet.
  2. Starta routern Starta enheten genom att hålla in powerknappen på routerns ovansida till dess att skärmen tänds.
  3. Anslut dig till routern

Du hittar nätverksnamnet och lösenordet på routerns baksida.

Installationen är klar och du ska nu kunna surfa med ditt mobila bredband.

4. Kommer du inte åt internet?

I vissa fall kan simkortet vara låst och då behöver du ange en pinkod för att kunna börja surfa. Pinkoden anger du i routerns webbgränssnitt.

Så här gör du:

1. Anslut dig mot routern (wifi eller nätverkskabel).
    2. Öppna valfri webbläsare.
    3. Skriv in 192.168.32.1 i adressfältet.
    4. Ange lösenord som du finner på routerns baksida (Password) och klicka på Logga in.
    5. Ange pinkoden som du finner på baksidan av simkortsbrickan och klicka på Verkställ.

Installationen är klar och du ska nu kunna surfa med ditt mobila bredband.