Kontakter i Touchpoint Plus-app för Android

När du startar appen hamnar du i kontaktvyn. Genom att svepa eller trycka till höger får du fram aktivitetsvyn. Genom att svepa eller trycka till vänster får du fram navigeringsmenyn.

Dina kontakter

• Sök upp en kontakt genom att klicka på Förstoringsglaset, skriv in namnet på den du söker.

• Om du håller fingret på kontakten får du flera val:
    Samtal, SMS, E-post, Lägg till i kontaktlista, Dela.

• Om du klickar på kontakten så öppnas den upp, du kan då välja att lägga till den till din favoritlista genom att klicka på stjärnan i övre högra hörnet. I samma meny kan du välja att markera användaren som VIP eller blockerad. En VIP kontakt blir också markerad som favorit, skillnaden är att en VIP kontakt kan tilldelas samtalsregler som är unika för den kontakten.

• När du har en kontakt öppen kan du välja att ringa och SMS:a till kontakten, eller att chatta med kontakten. Ring kontakten genom att klicka på telefonluren efter önskat telefonnummer, SMS:a genom att klicka på smartphone-symbolen. För att kunna chatta måste den du vill chatta med vara inloggad i appen eller i en Softphone, annars är det valet inte tillgängligt.

Ringa manuellt

På sidan Kontakter klickar du på knappsats-ikonen i övre högra hörnet, Du får då möjlighet att knappa in det telefonnummer du vill ringa.