Konfigurera e-post Apple Mail

Så här gör du för att lägga till ett nytt e-postkonto eller ändra ett befintligt i Apple Mail.

1. Starta Apple Mail.

2. Fyll i enligt följande:
    Namn: Här skriver du ditt namn.
    E-postadress: Här skriver du din e-postadress som du hittar på din värdehandling.
    Lösenord: Här skriver du ditt lösenord som du hittar på din värdehandling.
    Klicka på Fortsätt.

3. Kontotyp: välj IMAP.
    Beskrivning: Telia Mail
    Server, inkommande e-post: mailin.telia.com
    Användarnamn: Här ska du ange epostadressen som står på din värdehandling.
    Lösenord: Här ska du ange lösenordet som står på din värdehandling.

4. Bocka ur Använd SSL. I alternativet för Autentisering väljer du Lösenord.

5. Beskrivning: Här anger du själv beskrivningen för utgånde e-post.
    Server, utgående e-post: mailout.telia.com
    Användarnamn och lösenord är samma som för inkommande e-post. Bocka i Använd autentisering.
    Klicka på Fortsätt.

6. Bocka i Använd SSLvid Autentisering. Välj Lösenord.

7. Klicka på Skapa.

8. Bra att veta

Om du har problem med din webmail går det bra att kontakta vår Support.
    Om du har problem med ditt e-postprogram eller andra tekniska inställningar som inte är kopplade till Telias tjänster kan du kontakta vår Premiumsupport.