Installera Touchpoint Plus-app för iPhone

Hur du installerar Touchpoint Plus-appen i din mobil. De här stegen behöver du bara gå igenom en gång.

Logga in på adminportalen för Telia Touchpoint Plus första gången

1. Gå in på webbadressen https://touchpoint.telia.se

2. Om du inte har loggat in tidigare: klicka på Begär lösenord och skriv in ditt mobilnummer i fältet för användarnamn. Klicka på knappen Begär lösenord

3. Du får sedan ett engångslösenord via e-post eller sms.

4. Ange detta engångslösenord och klicka på OK.

5. Skriv in valfritt lösenord, upprepa och klicka sedan på Ändra lösenord.

6. Logga in med ditt användarnamn och ditt nya lösenord.

7. Välj Applikationer i menyn till vänster.

8. Klicka på Skicka installations-SMS.

9. Klicka på länken i installations SMS:et (som har skickats till din mobil) och sedan på Installera och Godkänn så startas nedladdningen av appen.

10. Återgå till SMS:et och klicka på länken igen, klicka på Konfigurera och följ instruktionerna.
Nu är appen färdig att användas. Glöm inte att ringa 989 för att spela in ett meddelande i din röstbrevlåda.