Installera Touchpoint Plus-app för iPhone

Hur du installerar Touchpoint Plus-appen i din mobil. De här stegen behöver du bara gå igenom en gång.

Logga in på adminportalen för Telia Touchpoint Plus första gången

1. Gå in på webbadressen https://touchpoint.telia.se

2. Om du inte har loggat in tidigare: klicka på Begär lösenord och skriv in ditt mobilnummer i fältet för användarnamn. Klicka på knappen Begär lösenord

3. Du får sedan ett engångslösenord via e-post eller sms.

4. Ange detta engångslösenord och klicka på OK.

5. Skriv in valfritt lösenord, upprepa och klicka sedan på Ändra lösenord.

6. Logga in med ditt användarnamn och ditt nya lösenord.

7. Välj Applikationer i menyn till vänster. Observera att det finns två olika sätt att aktivera den mobila appen, Vill du aktivera med aktiveringskod fortsätt till ”Aktivering med aktiveringskod
  8. Klicka på Skicka installations-SMS.

9. Klicka på länken i installations SMS:et (som har skickats till din mobil) och sedan på Installera och Godkänn så startas nedladdningen av appen.

10. Återgå till SMS:et och klicka på länken igen, klicka på Konfigurera och följ instruktionerna.

Aktivering med aktiveringskod

1. Installera appen för ”Telia Touchpoint Plus” direkt från Apple Appmarket eller från https://touchpoint.telia.se enligt steg 1-9 ovan.
  2. När du startar appen första gången ber den om ditt mobilnummer, skriv in mobilnummer med landskod ex. +4670123456 och klicka på Get activation code.
  3. Skriv in den aktiveringskod du får via SMS i appen, klicka på Activate och följ instruktionerna

Nu är appen färdig att användas. Glöm inte att ringa 989 för att spela in ett meddelande i din röstbrevlåda.