Byt nätverksnamn och lösenord på Sagemcom F@st 5370e

Här hittar du instruktioner för hur du byter nätverksnamn och/eller lösenord på din Sagemcom F@st 5370e.

1. Logga in på din router

Se först till så att du är ansluten till wifi-routern du vill byta namn och/eller lösenord på. Öppna sedan valfri webbläsare och skriv in 192.168.1.1 i adressfältet. Du kommer då hamna på en inloggningssida som vill att du anger användarnamn och lösenord.

Användarnamn: Är redan förinställt och är Administrator.

Lösenord: Finner du på wifi-routerns baksida och benämns som Web Access Key.

2. Klicka på Wi-Fi.
  3. Ändra nätverksnamn

Kontrollera att du är inne på fliken Basic.

SSID: Skriv in det nya nätverksnamnet du vill byta till.

Följ nästa steg om du önskar byta lösenord och spara dina ändringar.

4. Ändra lösenord

Password: Skriv in det nya lösenordet du vill byta till. Bekräfta lösenordet i Confim Password.

Lösenordet måste vara minst 8 tecken, men vi rekommenderar att du blandar stora och små bokstäver tillsammans med siffror.

Klicka sedan på Apply för att spara dina ändringar.