Beställ e-postfaktura

Vill du ha fakturan direkt i din e-post? Beställ e-postfaktura genom att gå in på MyBusiness. Det går att få för alla abonnemangstyper.

Via MyBusiness

  1. Logga in på MyBusiness.
  2. Välj Fakturor i menyn.
  3. Klicka på Fakturakonto i den lila undermenyn.
  4. Välj sedan den faktura det gäller och klicka på Byt till E-post till höger.

 

Inlogg MyBusiness

Här kan du skapa ett konto till MyBusiness.
Klicka på Registrera. Välj Mitt Företag och fyll i formuläret på sidan. Det är endast firmatecknare som kan registrera ett nytt konto.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!