Beställ e-postfaktura

Vill du ha fakturan direkt i din e-post? Beställ e-postfaktura genom att gå in på MyBusiness. Det går att få för alla abonnemangstyper.

Via MyBusiness

1. Logga in på portalen.
  2. Gå in på fliken för Fakturor.
  3. Välj Fakturakonto.
  4. Välj sedan den faktura det gäller och klicka på Byt till E-post till höger.

Vill du ha hjälp från kundtjänst kan du kontakta oss.

Inlogg MyBusiness

Har du inte ett konto på MyBusiness kan du fylla i formuläret på sidan för att skapa ett. Det är endast firmatecknare som kan registrera ett nytt konto.