Beställ e-postfaktura

Vill du ha fakturan direkt i din e-post? Beställ e-postfaktura genom att gå in på MyBusiness. Det går att få för alla abonnemangstyper.

Via MyBusiness

  1. Logga in på MyBusiness.
  2. Välj Fakturor i menyn.
  3. Klicka på Fakturakonto i den lila undermenyn.
  4. Välj sedan den faktura det gäller och klicka på Byt till E-post till höger.

 

Inlogg MyBusiness

Här kan du skapa ett konto till MyBusiness.
Klicka på Registrera. Välj Mitt Företag och fyll i formuläret på sidan. Det är endast firmatecknare som kan registrera ett nytt konto.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT