Byt eller beställ nytt lösenord

Har du glömt ditt lösenord eller vill du ändra det till något mer personligt kan du göra det på Telia Webmail.

Glömt lösenord

Om du har glömt ditt lösenord för e-postadressen kan du återställa det via e-post. Gå till Telia Webmail och klicka på Återställ via e-post.

Administrera ditt e-postkonto på MyBusiness

Är din e-postadress knuten till ett mobilabonnemang kan du administrera din e-post på MyBusiness. Gå in på det aktuella abonnemanget och scrolla ner till Administrera e-postkonto under Inställningar.

Byt till valfritt lösenord

För att kunna byta till valfritt lösenord behöver du känna till ditt nuvarande lösenord. Har du glömt det så behöver du först följa stegen ovanför.

1. Logga in på Telia Webmail med användaruppgifterna för din e-postadress.
  2. Klicka på Inställningar i den övre menyn och klicka sedan på Ändra lösenord i den vänstra spalten.
  3. Följ anvisningarna för att ange ett eget lösenord till din e-postadress. Om du använder ett e-postprogram (till exempel Microsoft Office eller Apple Mail), behöver du även gå in där och ändra till ditt nya lösenord.