Avinstallera e-legitimation på Mac

1. Starta Safari eller Firefox och fylla i file:///etc/iid/admin/index.html i adressfältet och trycka på Enter-tangenten. I vissa fall behöver du starta webbläsaren i 32-bitarsläge för att kontrollpanelen ska fungera fullt ut.

2. Klicka på Enheter.

3. Under Filbaserade enheter, markera den e-legitimation som du vill ta bort. Klicka på Välj.

4. Markera Ta bort den filbaserade enheten. Klicka på Fortsätt.

5. Bekräfta genom att klicka på Ta bort. Nu är din Telia E-legitimation avinstallerad.

6. Du som avinstallerade för att förnya din e-legitimation fortsätter med att installera Telia E-legitimation på nytt.