Telia Fakturakonto

Beskrivning

För fast telefoni
Till ett Fakturakonto hör de produkter och den trafik för fast telefoni som du väljer att knyta till en och samma faktura. Varje Fakturakonto resulterar i en faktura. Du väljer själv om faktureringen ska ske per månad eller tremånadersperiod.

Stora valmöjligheter
Med hjälp av Fakturakonton erbjuds du som kund att lägga fasta abonnemangsavgifter på ett Fakturakonto och rörliga trafikkostnader på ett annat. Det är också möjligt att fördela trafikkostnaderna per abonnemang eller samtalstyp mellan olika Fakturakonton.

Exempelvis kan all förbrukning på växeln, faxen eller ISDN-abonnemanget styras till ett konto medan alla utlandssamtal styrs till ett annat. Det ger ditt företag möjligheten att på ett enkelt och överskådligt sätt fördela telekostnader internt i företaget.

Tätare uppföljning med månadsfakturering
Med Fakturakonto kan vi erbjuda dig möjligheten att välja månadsfakturering. Du får då på ett tidigt stadium en överblick över företagets kostnader och får på så vis en tätare uppföljning med goda möjligheter att skapa lägre kostnader.

Oavsett om ditt företag väljer månadsfakturering eller att faktureras per tremånadersperiod får du ett givet faktureringsdatum. Därför vet du alltid vid vilket datum fakturorna från Telia kommer.

Fakturakopia till flera adresser
De periodiska avgifterna faktureras i förskott både för månadsfaktureringen och tremånadsfaktureringen. Trafik och andra tjänster faktureras i efterskott

Du kan få en kopia på fakturan sänd till flera adresser. Kopian avser hela fakturan, inklusive specifikationer om sådana finns. Fakturakopian skickas ut samtidigt som den ordinarie fakturan. Till skillnad från fakturan saknar kopian en betalningsavi.

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

4G add addressbook-plus addressbook ADSL-plug alert-circle alert-triangle arrow_down arrow_left arrow_right arrow-down arrow-left arrow-out arrow-pointer arrow-right arrow-up arrows-circle arrows-cycle ball bar-graph battery bell book briefcase broadband browser-group building-large-wifi building-large building-medium building-small bundled-arrow-right bus business-card buy calendar camera chatbot check checklist circle-3-arrows circle-4-arrows clapper-board clock-dotted clock close cloud coffee cogwheel combinations content conversation cross currency-euro currency-kr cutlery device-arrows device-broken device-cogwheel device-lock device-recycle device-user devices dice document-check document-DOC document-GIF document-JPG document-PDF document-pen-user document-pen document-PNG document-PPT document-XLS document down-open-big download education ellipsis email envelope ethernet-cable family-wifi favourites flash floppy-disc folder-arrow folder-open folder-pen folder-plus folder folders game-controller getting-started gift globe-outline globe graph group hand-heart hand-shake handshake headphones heart-pulse heart help hierarchy home-installation home house image infinity info-circle information internet invoice ipad laptop lightbulb link listen location-pin lock-open lock love megaphone microphone minus mobile money-hand-kr money music mute navigation-arrow-down navigation-arrow-right net_signal network open ornament panic paperclip pause pen pie-chart piggybank plane play-circle play playbutton plug-circle plug plus press_button printer prize profile question-circle question-mark question radio refillsim repair reservation robot rocket router RSS scales search-address search-house search security server services settings shield-check shield-plus shopping-bags shopping-cart shuffle signal SIM-card skip-back skip-forward skull-circle skull-device skull-outline smiley-happy smiley-sad smiley-surprised smiley snowflake speech-bubbles-dots speech-bubbles star stationary-phone stop store stream subscription support svg-icon-arrow-down svg-icon-arrow-up svg-icon-checkmark tablet tag technicalsupport television thermometer thumbs-down thumbs-up tools touch trash-can travel truck-clock turtle TV upload user-box user-device user-heart user-outline user-plus user-speechbubble user-support user users-family video-film video-web voicemail volume weather wifi wireless zoom-in zoom-out