Oroa dig inte – vi säkrar din information

Att bli av med affärskritisk information är väldigt allvarligt och kostar mycket. Vi kan skydda allt från era mobiltelefoner till er webbplats.

Jag vill bli kontaktad av en rådgivare

Hur vill du bli kontaktad?

Bli kontaktad

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Tack

Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort.

Något gick fel

Något gick fel när ditt meddelande skickades. Kontakta kundtjänst på 90400 för att få hjälp med ditt ärende.

Tjänsten är för tillfället stängd

Vänligen välj någon av våra övriga kontaktvägar

Bli uppringd

Fyll i formuläret nedan så ringer vi dig upp så snart som möjligt.

Tack

Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort.

Något gick fel

Något gick fel när ditt meddelande skickades. Kontakta kundtjänst på 90400 för att få hjälp med ditt ärende.

Tjänsten är för tillfället stängd

Vänligen välj någon av våra övriga kontaktvägar

Boka för rådgivning i butik

Gå vidare för att boka tid för rådgivning i butik Boka rådgivning

Boka telefonrådgivning

Gå vidare för att boka tid för rådgivning via telefon Boka rådgivning
 • Mobil säkerhet med Telia Mobility Management

  Tjänsterna i Telia Mobility Management gör det enkelt för dina anställda att på ett säkert sätt komma åt verksamhetens data och applikationer när de är mobila. Genom skräddarsydda säkerhets- och certifikatlösningar, som till exempel Telia ID, ser vi till att du får den säkerhetsnivå som din organisation behöver.

 • Telia Säkerhetspaket Företag – för alla enheter

  Skydda alla mobiltelefoner, datorer och surfplattor på företaget. Stöldskydd, antivirus, e-postfilter och surfskydd ingår. Du betalar per enhet. Ingen startavgift.

 • Telia Säker Mobil – för mobil och surfplatta

  En säkerhetsprogramvara för Android-och iOS-telefoner som skyddar din mobiltelefon och surfplatta från virus, trojaner och intrång på samma sätt som du skyddar din dator.

 • E-legitimation – logga in på ett säkert sätt

  Hög säkerhet och spärrtjänst. Med elektronisk identitet kan du och dina medarbetare legitimera er och skriva under handlingar i olika e-tjänster. Du som har Telia E-legitimation på ditt tjänstekort kan även använda det som privatkund och logga in på bland annat Skatteverket och Försäkringskassan.

 • Krypterad e-post – integreras med era nuvarande system

  Minska risken att företagets e-post hamnar i orätta händer med vår nyckelfärdig lösning som kan integreras med er befintliga it-miljö. Du måste ha en egen domän för att kunna använda skyddet. Vi rekommenderar att ni ska vara minst 25 anställda.

 • Clean Surf – surfa säkrare och snabbare

  Stoppa surf på webbsidor med olämpligt innehåll. Öka ditt företags säkerhet och medarbetarnas produktivitet med kontrollerad och begränsad internettrafik. Dessutom gör cache-funktionen att du surfar snabbare.

 • Clean Mail – undvik att sprida skadligt innehåll

  Ett effektivt skydd som filtrerar bort spam, virus och riskabla bilagor innan det når din e-postserver. Även utgående e-post kan filtreras från spam och virus för att garantera att det inte sprids.

 • Firewall – surfa säkrare

  Telia Firewall är en trygg barriär mellan ert nät och internet som gör att ni kan surfa tryggt och säkert. Vi sköter all drift och förvaltning av brandväggen.

 • Secure Remote User – jobba säkert på distans

  Jobba säkert på distans i företagsnätet. Den här tjänsten gör det möjligt att skapa en säker fjärranslutning till ditt företagsnät. Telia övervakar lösningen och håller den uppdaterad.

 • Web Defender – undvik dyrbar nertid på sajten

  Antalet verksamheter som utsätts för DDoS-atacker ökar och det kan kosta ditt företag 100 000-tals kronor. I minuten. Telia Web Defender skyddar din webbplats mot attacker. Varje dag.

 • DDoS Protection – skyddar all din verksamhet på nätet

  Skyddar mot alla typer av DDoS-hot. Försäkra dig om att ditt företags internetbaserade tjänster förblir åtkomliga även om ni skulle utsättas för en överbelastningsattack. Vi tvättar bort skadlig trafik på er internetanslutning i vår kraftfulla molntjänst.

Det senaste från Trender & Nytta