Play+

ger dig tv när du vill och på alla skärmar

Erbjudande
 • Med Play+ får du tillgång till tv på alla skärmar, till exempel i mobilen, surfplattan och på datorn. Du kan titta på tv precis var och när du vill och se på program, filmer och serier när de sänds enligt tv-tablån eller starta från playtjänsterna när det passar dig. Självklart kan du också hyra film i Filmbutiken via Play+.

 • Att köpa tv i Play+

  Har du ett fast eller mobilt bredband, ett mobilt abonnemang (ej kontantkort) eller tv från Telia? Då kan du köpa tv-paket, med kanaler och playtjänster, i Play+. Du kan också hyra film i vår stora filmbutik.
  Play+ Start kan du skaffa utan extra kostnad (värde 29 kr/mån), du får då ett grundutbud med sju kanaler. Du kan även köpa till tv-paket vi har det mesta, med allt från det bästa inom serier och film som HBO och Cirkus, den bästa underhållningen för barnen samt paket med större innehåll.

   

 • Play+ ingår för dig som tv-kund

  Som Telia tv-kund får du ditt tv-utbud i Play+ utan extra kostnad*. Du kan titta på tv precis var och när du vill. Du har även möjlighet att köpa till tv-paket i Play+ för att öka ditt utbud av underhållning.

  För nya tv-kunder ingår det utbud av tv-kanaler och playtjänster som du har i ditt tv-paket från Telia i Play+. För befintliga tv-kunder kommer utbudet i Play+ att införas stegvis under hösten.

   

  * Med vissa undantag, se information för respektive tv-paket.

 • Kom igång med Play+

  Du kan titta på Play+ i datorn, mobilen eller surfplattan. För att titta i mobilen eller surfplattan måste du ladda ner vår app först.

   

Frågor och svar

Hur aktiverar jag Play+?

Vid beställning av Play+ eller tv-paket skickas ett aktiveringsmail till dig, följ instruktionerna för att aktivera ditt konto.

Du kan även aktivera ditt konto på Mina sidor. Vår guide visar dig hur du gör.

Jag kan inte installera Silverlight, hur gör jag?

För att se på Play+ behöver du installera Microsoft Silverlight i din dator. Använd inte Google Chrome vid installationen, webbläsaren stödjer inte längre Silverlight.

Läs mer och ladda ner programmet här.

Vilka kanaler och playtjänster visas på Play+?

Som tv-kund ingår det utbud av tv-kanaler och playtjänster som du har i ditt tv-paket från Telia även i Play+ (med vissa undantag).

För dig som köper ett tv-paket i Play+ finns det ett femtiotal kanaler och ett fyrtiotal playtjänster att välja på. Vilket tv-paket passar dig?

Vad händer om jag ändrar mitt tv-paket?

Om du ändrar något i ditt tv-paket följer det med i Play+.

Hur snabb internetanslutning måste jag ha?

Den lägsta möjliga anslutningshastigheten är 0,5 Mbits/s. Vi rekommenderar dock en hastighet på 2 Mbits/s eller högre.

Hur mycket mobil data förbrukas när jag tittar på Play+?

1 timmas tittande på Play+ förbrukar följande:

Uppkopplingshastighet GB
0,2 Mbps 0,09 GB
0,5 Mbps 0,22 GB
1,2 Mbps 0,53 GB
2 Mbps 0,88 GB

På hur många enheter kan jag titta på Play+ samtidigt?

Du kan använda Play+ på upp till fyra olika registrerade enheter, men bara vara aktiv på en enhet åt gången.

Vilka enheter kan jag använda för att titta på Play+?

Du kan se på Play+ i datorn (PC/Mac) och i mobiler och surfplattor med iOS, Android och Windows Phone.

För att se på Play+ i din dator behöver du installera Silverlight.
Logga in och titta på Play+ i din dator.

För att se på Play+ i mobilen eller surfplattan behöver du installera vår app, välj mellan iOS eller Android eller Windows Phone.

Om du använder Play+ i din iPhone eller iPad, uppgradera i så fall inte din enhet med iOS 9 BETA som släpps i sommar. Uppgraderar du kommer Play+ inte att fungera. Läs mer här.