Bli av med skräppost och spam

Vi arbetar för att motverka spridning av skräppost och blockerar internettrafiken till och från datorer som skickar skräppost. Ibland får man ändå oönskad e-post. När du loggar in på Telia Webmail har du ett aktivt skräppostfilter som skickar tvivelaktiga mejl till mappen Skräppost. Bortsorterade mejl som är äldre än 21 dagar raderas automatiskt en gång i veckan.

Hantera filter för skräppost via Webmail

Logga in på Telia Webmail. Klicka på Inställningar i den övre menyn och därefter på E-post i den vänstra spalten. Under Filter kan du lägga till olika filtreringar för att få bort oönskad e-post. De ändringar du gör under filter på Webmail kommer även att påverka eventuella e-postprogram som du har kopplat din e-postadress till (t.ex. Outlook eller e-posten i din mobil).

Döp filtret till valfritt namn, t.ex. Spam och klicka i Någon utav kriterierna och skriv in Suspected Spam. Under Utför följande väljer du Ta bort. Klicka på Spara.