Erbjudande

Mer än bara ett abonnemang

Du har precis skaffat ett mobilabonnemang med oss. Det tycker vi var ett smart val! Upptäck allt som ingår i ditt nya abonnemang, och ta reda på hur du enklast får hjälp om det skulle behövas.

Du surfar fritt på sociala medier i Europa

Med mobilabonnemang hos oss surfar du fritt på sociala medier i hela EU/EES, och ringer, skickar meddelanden och surfar för samma pris som hemma.

Fler smarta tips

Få underhållning i din mobil

Vi vill att du ska få ut det mesta av din mobil. Därför samarbetar vi med flera företag som gör ditt liv online både roligare och säkrare. Som kund hos oss testar du många av våra tjänster, som Spotify, Readly och Storytel, kostnadsfritt i tre månader.

Prova här

Kolla på tv i mobilen

Du vet väl att du som mobilkund får tillgång till Play+ Start helt kostnadsfritt? Du kan titta på tv enligt vanlig tablå i din mobil, dator eller surfplatta. En playtjänst ingår, liksom vår stora filmbutik med över 2500 titlar.

Aktivera Play+ Start kostnadsfritt

Vill du streama fler kanaler i din mobil kan du självklart köpa till fler kanalpaket. Det enda du behöver är en uppkoppling och appen Play+.

Fler tv-paket i Play+

Ring och surfa utomlands

När du åker utanför Sverige och EU/EES gäller andra priser för telefonsamtal, sms/mms och surf.

Här kan du se vad det kostar i alla länder. Sök på de länder du vill ringa mellan för att se exakta priser.

Med tjänsten Semestervecka Världen ringer, sms:ar och mms:ar du till samma pris som hemma i Sverige. Dessutom får du 1 GB surf per vecka.

Läs mer om Vecka Världen

Få hjälp av din egen mobil

Appen Telia Min Mobil hjälper dig att lösa problem och boka reparation om olyckan är framme. Du får också smarta tips om hur du blir en bättre fotograf, optimerar din batteritid och håller koll på din mobils inbytesvärde.

Ladda ner appen
 

Mitt Telia finns som app! Du hanterar enkelt dina abonnemang samt hittar koder, fakturor och ärenden. Dessutom får du massor av personliga erbjudanden.

Ladda ner appen