Störst utbud av premiärer
Minst två nya filmpremiärer i veckan
Viaplay ingår
Se ditt utbud i playtjänsten Viaplay
Titta offline
Möjligeht att ladda ner ett urval av titlar 

V sport, series & film med Telia

Aktuellt just nu

Sport

Premier League
Följ engelsk fotbolls högsta division som är i full gång. Den anses även vara europas bästa och mest underhållande fotbollsliga med topplag som Manchester United, Liverpool och Arsenal.

UEFA Champions League
Var med från starten av den prestigefyllda Champions League, där de absolut bästa europeiska lagen tävlar mot varandra för titeln som europas bästa klubblag.

UFC
Se världens största MMA-galor med topprankade fighters som Jon Jones, Khabib Nurmagomedov och våra svenska stjärnor Jack Hermansson, Ilir Latifi och Lina Länsberg. 

NFL
Amerikansk fotboll i världsklass med klassiska lag som New England Patriots och Pittsburgh Steelers. Se 32 lag fightas om en plats i den ökända Super Bowl-finalen. 

Formel 1
Racing när det är som bäst, med toppfarter på upp mot 360 km i timmen. Se om någon kan utmana Lewis Hamilton och Mercedes från att ta sin fjärde raka titel. 

Serier & film

Lyckoviken
När polisen Johanna återvänder till sin hemstad Hammarvik för att gå på sin mammas begravning tänker hon bara stanna där några nätter, men en ung kvinna hittas död.

Official Secret
Den sanna historien om den brittiska visselblåsaren Kathrine Gun, som läckte information till pressen om en olaglig NSA-spionoperation med syftet att utöva utpressning på FN:s säkerhetsråd för att få dem att godkänna invasionen av Irak 2003.

Greys Anatomy
Flerfaldigt prisbelönad och högt rankad dramaserie. Läkarna på Seattle Grace Hospital hanterar dagligen liv och död medan de finner tröst, vänskap och romantik hos varandra.

Fixi i Playland säsong 2
Viaplays maskot Fixi är tillbaka med en andra säsong! Fixi är en glad ekorre som bor i Playland, och där hon sköter stationen som skickar ut alla filmer och serier som barnen ska se med hjälp av filmrör.

Le Mans' 66
Den visionära amerikanske bildesignern Carroll Shelby och den våghalsiga brittiske racerföraren Ken Miles får av Ford uppdraget att bygga en racerbil för att besegra Ferrari på Le Mans 1966.