Störst utbud av premiärer
Minst två nya filmpremiärer i veckan
Viaplay ingår
Se ditt utbud i playtjänsten Viaplay
Titta offline
Möjligeht att ladda ner ett urval av titlar 

V sport, series & film med Telia

Aktuellt just nu

Sport

Premier League
Följ engelsk fotbolls högsta division som är i full gång. Den anses även vara europas bästa och mest underhållande fotbollsliga med topplag som Manchester United, Liverpool och Arsenal.

UEFA Champions League
Var med från starten av den prestigefyllda Champions League, där de absolut bästa europeiska lagen tävlar mot varandra för titeln som europas bästa klubblag.

UFC
Se världens största MMA-galor med topprankade fighters som Jon Jones, Khabib Nurmagomedov och våra svenska stjärnor Jack Hermansson, Ilir Latifi och Lina Länsberg. 

NFL
Amerikansk fotboll i världsklass med klassiska lag som New England Patriots och Pittsburgh Steelers. Se 32 lag fightas om en plats i den ökända Super Bowl-finalen. 

Formel 1
Racing när det är som bäst, med toppfarter på upp mot 360 km i timmen. Se om någon kan utmana Lewis Hamilton och Mercedes från att ta sin fjärde raka titel. 

Serier & film

Vår tid är nu Premiär 11/4 
Sommaren 1951. Familjen Löwander driver restaurang i Stockholms skärgård. Under de ljusa sommarnätterna möts nu dottern Nina och Kocken Calle igen och deras passion väcks åter till liv.

Heder Premiär 25/4 
En skoningslös våldtäktsman verkar välja ut sina offer bland advokatbyrån Heders kunder. Hotet eskalerar nu ytterligare när våldtäktsmannen riktar sitt intresse direkt mot en av advokaterna...

The Silencing Premiär 23/4 
Sen Rayburns dotter kidnappades för fem år sedan har han befunnit sig i en ond cirkel av alkoholism. När han en dag bevittnar en man jaga en tjej, beger han sig ut i vildmarken för att hitta henne.

Bill & Ted Face the Music 
Två blivande rockers från San Dimas, Kalifornien, blev ombedda att rädda universitetet genom en äventyrlig tidsresa. Som medelålders pappor försöker de fortfarande skapa en hitlåt för att uppfylla sitt öde