Störst utbud av premiärer
Minst två nya filmpremiärer i veckan
Viaplay ingår
Se ditt utbud i playtjänsten Viaplay
Titta offline
Möjligeht att ladda ner ett urval av titlar 

V sport, series & film med Telia

Aktuellt just nu

Sport

Premier League
Följ engelsk fotbolls högsta division som är i full gång. Den anses även vara europas bästa och mest underhållande fotbollsliga med topplag som Manchester United, Liverpool och Arsenal.

UEFA Champions League
Var med från starten av den prestigefyllda Champions League, där de absolut bästa europeiska lagen tävlar mot varandra för titeln som europas bästa klubblag.

UFC
Se världens största MMA-galor med topprankade fighters som Jon Jones, Khabib Nurmagomedov och våra svenska stjärnor Jack Hermansson, Ilir Latifi och Lina Länsberg. 

NFL
Amerikansk fotboll i världsklass med klassiska lag som New England Patriots och Pittsburgh Steelers. Se 32 lag fightas om en plats i den ökända Super Bowl-finalen. 

Formel 1
Racing när det är som bäst, med toppfarter på upp mot 360 km i timmen. Se om någon kan utmana Lewis Hamilton och Mercedes från att ta sin fjärde raka titel. 

Serier & film

Emma Premiär 5/2 
Emma är vacker, smart och rik i 1800-talets England. Hon har även en tendens att lägga sig i andras kärleksliv, med blandade resultat.

Svenska Fall säsong 6 Premiär 4/2 på Viaplay
Omskakande dokumentärer om morden som fick Sverige att stanna. I den här serien får ni en fördjupning och förklaring till några av de mest avskyvärda brotten i Sveriges samtid.

Coyote säsong 1 Premiär 14/2 på Viaplay
Efter 32 år som gränsvakt, tvingas Ben Clemens nu jobba för de personerna som han försökt hålla ute ur USA under hela sin karriär.

Hart of Dixie säsong 1-4 Premiär 1/2
Zoe Hart drömmer om att bli hjärtkirurg, men efter fyra år på läkarutbildningen går drömmen i kras. När hon oväntat får ärva en liten läkarmottagning i staden Bluebell, vänds hennes liv nu upp och ner.