Av: Alexander Borodin | 2022-10-06

Var med i vår tävling och få chansen att uppleva UEFA Champions League på ett helt nytt och unikt sätt – tillsammans med någon som är just din champion.

Alla har vi väl en champion? Någon som vi gärna delar de stora fotbollsögonblicken med. Som vi upplevt framgångar, motgångar och känner oss hemma med. Eller den som tog med oss på vår första fotbollsmatch, och som fick oss att börja hålla på just det laget.

Telia skapar ett antal unika UEFA Champions League upplevelser under säsongen. Nominera just din Champion, den du vill dela upplevelsen med. Kanske blir det ni som får möjligheten att uppleva UEFA Champions League på plats i studion tillsammans med Gusten, Kim, Lasse och de andra. Eller kolla in matchen uppe på toppen av Avicii Arena. Eller kanske har ni en egen unik drömplats?

Nominera din champion

Min Champion är en tävling där du får möjlighet att nominera dig själv och den person som du önskar se en streamad UEFA Champions League-match med på ett helt unikt sätt. Tävla genom att nominera din fotbollsvän senast 2 november. Ditt bidrag kommer att skickas till Telia så fort din champion godkänt nomineringen via det bekräftelsemejl som skickas till den epost du anger. Vinnare och upplevelser väljs ut under hela tävlingens gång, så se till att vara snabb på bollen för att inte gå miste om er chans till en unik UEFA Champions League-upplevelse!

Här hittar du mer fotbollsfakta att ta del av mellan matcherna.