Telia Digital-tv

Tv från Telia är så mycket mer än massor av tv-kanaler från världens alla hörn. Det är också möjligheten att titta på dina favoritprogram, serier, filmer, sport, nyheter och dokumentärer på tider som passar dig.

Underhållning för alla smaker

I våra olika kanalpaket finns underhållning för alla smaker. Vi har utbud från HBO, Viasat och C More. Med våra Play+ paket kan du se på tv i din dator, mobil och surfplatta.

Vi har även programbibliotek, med tusentals program, serier och filmer som du kan se när och hur ofta du vill, utan extra kostnad. Programbiblioteken innehåller en stor del av de program som sänds på tvn i motsvarande kanal, från ett urval av programmen till 100 % av materialet. För att se ett visst program när du vill, behöver du ha ett kanalpaket där den aktuella kanalen även finns som programbibliotek.

Videobutiken

Vi har Sveriges största videobutik i vår digital-tv. Här kan du välja mellan 5000 filmer du kan hyra i din digitalbox. Kryp upp i soffan och hyr dina favoritfilmer enkelt med fjärrkontrollen.

Om du vill hyra film till datorn, mobilen eller surfplattan är det lika enkelt med Play+, här kan du välja mellan över 2000 filmer, och antalet ökar hela tiden.

Hyr film i Videobutiken

För datorn, mobilen och surfplattan

Play+ är en webbaserad tv-tjänst. Det innebär att du kan hyra film eller titta på tv var och när du vill. Du kan både se på tv-programmen när de sänds enligt tv-tablån, och själv starta ett tv-program via programbiblioteken och se det när det passar dig. Du kan titta på innehållet i din dator, mobil och surfplatta.

Läs mer om apparna för Play+
Besök playplus.telia.se

Upptäck möjligheterna med tv från Telia