STREAMA DECKARE OCH KRIMINALSERIER MED TELIA

POPULÄRA deckare och kriminalserier


Maria Wern – säsong 8 
Under en militärövning mobiliseras tusentals soldater på Gotland. En plötslig explosion inträffar på militärt skyddsområde och en ung soldat mister livet. Maria Wern kopplas in på fallet, men militären är mer förtegen än väntat.

Nu på C More 

Bloodlands – säsong 1
Tom Brannick hittar ett misstänkt självmordsbrev i en övergiven bil. Han inser snart att brevet kan ha kopplingar till ett gammalt fall som påverkade honom personligen. Snart blir Tom indragen i en katt- och råttajakt på en okänd lönnmördare där allt star på spel.

Nu på C More

The Deceived
Psykologisk thriller om studenten Ophelia som inleder en förbjuden relation med sin universitetslärare Michael strax innan hans fru plötsligt omkommer i en olycka. Märkliga saker börjar hända när Ophelia flyttar ihop med Michael på Irland, men är det bara hennes egna skuldkänslor som spökar? 

Nu på C More

Undtagelsen
Dansk thriller om fyra kvinnor som arbetar på en ideell förening mot folkmord, i en kontorsvardag präglad av maktkamp, viskningar och allianser. När två av dem får dödshot misstänker de till en början en krigsförbrytare som de skrivit om. Men när en mobbningssituation på kontoret eskalerar börjar de överväga om ondskan kan komma från dem själva. 

Nu på C More

Heder
En skoningslös våldtäktsman verkar välja ut sina offer bland advokatbyrån Heders kunder. Hotet eskalerar nu ytterligare när våldtäktsmannen riktar sitt intresse direkt mot en av advokaterna...

Premiär på V series & film/Viaplay 25/4 

The Silencing 
Sen Rayburns dotter kidnappades för fem år sedan har han befunnit sig i en ond cirkel av alkoholism. När han en dag bevittnar en man jaga en tjej, beger han sig ut i vildmarken för att hitta henne.

Premiär på V series & film/Viaplay 23/4 

You Should Have Left 
Amerikansk skräckthriller om det gifta paret Theo och Susanna som hyr ett hus på landsbygden i Wales och ser fram emot en lugn semester ihop med sin lilla dotter. Men det dröjer inte länge innan märkliga saker börja hända i huset. 

Nu på C More

The Secrets We Keep
I en amerikansk småstad försöker rumänska Maja bygga upp sitt liv efter de hemskheter hon utsattes för under andra världskriget. En dag flyttar en man in i området och Maja blir övertygad om att han är den tyske soldat som plågade henne och mördade hennes syster.

Nu på C More

 • Sveriges största filmbutik Hyr film online

  Välj bland de senaste filmerna och över 10 000 populära och klassiska titlar.

  Läs mer
 • FILMTIPS Barn- och familjefilm

  Ta del av våra tips på populära familjefilmer.

  Läs mer
 • PREMIÄRER Serier och film

  Vi guidar dig i djungeln av ny underhållning.

  Läs mer