POPULÄRA DECKARE OCH KRIMINALSERIER

C More

The Beast Must Die 
Serien är en nytolkning av Cecil Day Lewis klassiska mordmysterium. Vi får följa Frances, en sörjande kvinna som nästlar sig in i livet hos en man som hon tror dödade hennes son – och planerar hans död.

Bloodlands – säsong 1
Tom Brannick hittar ett misstänkt självmordsbrev i en övergiven bil. Han inser snart att brevet kan ha kopplingar till ett gammalt fall som påverkade honom personligen. Snart blir Tom indragen i en katt- och råttajakt på en okänd lönnmördare där allt star på spel.

The Deceived
Psykologisk thriller om studenten Ophelia som inleder en förbjuden relation med sin universitetslärare Michael strax innan hans fru plötsligt omkommer i en olycka. Märkliga saker börjar hända när Ophelia flyttar ihop med Michael på Irland, men är det bara hennes egna skuldkänslor som spökar? 

Undtagelsen
Dansk thriller om fyra kvinnor som arbetar på en ideell förening mot folkmord, i en kontorsvardag präglad av maktkamp, viskningar och allianser. När två av dem får dödshot misstänker de till en början en krigsförbrytare som de skrivit om. Men när en mobbningssituation på kontoret eskalerar börjar de överväga om ondskan kan komma från dem själva. 

Läs mer om C More

Viaplay

Max Anger – With One Eye Open
Max Anger, en före detta svensk elitsoldat, hittar kärleken i den ryska kollegan Pashie. När Pashie plötsligt försvinner spårlöst i ett politiskt oroligt Sankt Petersburg ger sig Max genast iväg för att hitta henne. 

Heder
En skoningslös våldtäktsman verkar välja ut sina offer bland advokatbyrån Heders kunder. Hotet eskalerar nu ytterligare när våldtäktsmannen riktar sitt intresse direkt mot en av advokaterna...

The Silencing 
Sen Rayburns dotter kidnappades för fem år sedan har han befunnit sig i en ond cirkel av alkoholism. När han en dag bevittnar en man jaga en tjej, beger han sig ut i vildmarken för att hitta henne.

 The Secrets We Keep
I en amerikansk småstad försöker rumänska Maja bygga upp sitt liv efter de hemskheter hon utsattes för under andra världskriget. En dag flyttar en man in i området och Maja blir övertygad om att han är den tyske soldat som plågade henne och mördade hennes syster.

Läs mer om Viaplay

Aktuellt inom tv

Nyheter, erbjudanden & tips

 • Tv & Streaming Alla filmpaket

  Vi har film- och seriepaket för alla smaker. Läs mer och hitta ett som passar dig.

  Läs mer
 • Mitt Telia Få koll i appen

  Hitta allt du behöver om ditt tv-abonnemang i appen Mitt Telia. Finns för iOS och Android.

  Läs mer
 • Filmbutiken Hyr film med Telia

  Vi har Sveriges största filmbutik med de senaste filmerna och klassiska titlar.

  Läs mer
 • SKI-VINST Nöjda tv-kunder

  För sjätte året i rad har vi fått utmärkelsen Sveriges nöjdaste tv-kunder, enligt SKI 2020

  Läs mer