Erbjudande

FÖRÄNDRINGAR I
DIN TV-TJÄNST

Vi jobbar målmedvetet för att ha det bästa tv-utbudet och utvecklar tjänsten baserat på kunskap om hur våra kunder vill se på tv idag och i framtiden.

Här har vi samlat begreppsförklaringar och mer information om förändringarna.

Nytt pris från 19 april

De nya priserna för tv-paket gäller för dig som redan är kund hos oss från 19 april 2016. Om du har bindningstid, börjar det nya priset gälla när bindningstiden löper ut.

Se ditt nya pris här.

För att se vad du betalar idag gå till Fakturor på Mitt Telia.

Förbättringar

Här är några exempel på förbättringar som vi har genomfört 2015:

• Tv på alla skärmar med Play+ ingår. Se ditt tv-utbud i mobilen, surfplattan och på datorn. En nyhet är också att du nu kan streama Play+ via Airplay på en Apple TV eller via Chromecast.

• Förbättrat tv-gränssnitt i playtjänsterna, som gör det ännu enklare att navigera och se dina favoritprogram när du vill. Du kan pausa, spola och titta flera gånger.

• Vi har ökat antalet kanaler med HD-kvalitet.*

* Tekniska begränsningar gör att vissa adresser inte kan ta emot HD-kvalitet.

Vilka är de nya HD-kanalerna?

Följande tv-paket har fått nya HD-kanaler.

Tv-paket Lagom
Kanal 5 HD (ny)
Discovery HD (ny)
TV12 HD (ny)
TLC HD (ny)
SVT 1 HD
SVT 2 HD
Kanal 9 HD

Tv-paket Stor
Kanal 5 HD (ny)
Discovery HD (ny)
Animalplanet HD (ny)
TLC HD (ny)
TV12 HD (ny)
Fuel TV HD (ny)
History Channel HD (ny)
SVT 1 HD
SVT 2 HD
Kanal 9 HD
Fox HD
Eurosport 2 HD

Play+

Med Play+ kan du se på tv – inte bara i tv:n – utan på alla skärmar som mobilen, surfplattan och datorn. Då kan du ta med dig hela ditt tv-innehåll vart du vill. Det är smidigt att kunna se på tv i stugan, på tåget, i baksätet eller kanske bara i ett annat rum – om ni inte kan komma överens hemma i tv-soffan.

Läs mer om Play+

Airplay och Chromecast
Du kan streama innehållet i Play+ från en mobil eller surfplatta till en tv-skärm, via Airplay på din Apple TV eller Chromecast. Detta gör att du kan titta på tv – när du vill, var du vill.

Läs mer om hur du använder Airplay
Läs mer om hur du använder Chromecast

Playtjänster
Med playtjänsterna kan du se dina favoritprogram när du vill. Du kan pausa, spola och titta flera gånger – precis när det passar dig.

Läs mer om hur du kommer igång med playtjänsterna
 

För att se på tv med HD-kvalitet måste du ha möjlighet att ta emot HD-sändningar. Med tv via fiber kan du alltid ta emot HD-sändningar. Tekniska begränsningar gör att vi inte kan leverera HD-tv till alla tv-kunder via telejacket. Sök på din adress för att se om du kan få HD-tv.

Läs mer om hur du ställer in HD-tv på din tv-box

Mer om vår tv-tjänst

Läs gärna mer om hela vår tv-värld av kanalpaket, playtjänster, filmer och serier.

Krypteringsavgift ingår i din månadsavgift

För att göra det enklare för dig att förstå vad du betalar för, tar vi dessutom bort den separata krypteringsavgiften och låter den ingå som en del i månadsavgiften. Krypteringsavgiften kommer inte längre specificeras separat på din faktura.

Extraabonnemang

I samband med prishöjningen kommer ditt eller dina extraabonnemang att få en ny månadsavgift. Extraabonnemang Start kostar 49 kr/månad.

För dig som är Viasatkund

Viasat har gjort en storsatsning på sporträttigheter och HD-kanaler i samtliga paket och det i kombination med ambitionen att leva upp till kundernas förväntningar på hög kvalitet har gjort att Viasats priser har marknadsanpassats.

• Viasat har alltid fokuserat på bra sport och deras sportkanaler ger dig de viktigaste händelserna från de största ligorna världen över. 2016 kommer att bli ett spännande år med både EM i handboll och OS i Rio.

• Nu ingår HD-kanaler i alla Viasats paket. Det innebär exempelvis att om du har Viasat Sport idag så ingår nu även Viasat Motor HD, Viasat Sport HD, Viasat Fotboll HD och Viasat Hockey HD. Om du har Viasat Film ingår Viasat Film Premiere HD, Viasat Film Comedy HD, Viasat Film Action HD och Viasat Family HD.

*Tekniska begränsningar gör att vissa adresser inte kan ta emot HD-kvalitet.

För dig som har Viasat via Telia ingår även Viaplay samt Play+ Start utan extra kostnad.

Aktivera ditt Viaplay konto här.

Om du vill säga upp ditt tv-paket

Om du inte accepterar det nya priset har du rätt att säga upp det berörda tv-paketet. Uppsägningen gäller från den dag ändringen träder i kraft om den görs senast 18 april 2016.

Vid bindningstid måste uppsägningen ske senast dagen innan den löper ut.
Ring oss i så fall på 90 200.
 

Om du vill veta mer

Klicka här, så hittar du begreppsförklaringar som rör prisförändringen.
Du är också välkommen att ringa oss på 90 200 om du undrar något.