Erbjudande

PRISFÖRÄNDRINGAR I DIN TV-TJÄNST

Vi jobbar målmedvetet för att ha det bästa tv-utbudet och utvecklar tjänsten baserat på kunskap om hur våra kunder vill se på tv idag och i framtiden.

Här har vi samlat information om förändringarna i tv från Telia.

För dig som har Viasat-paket

Ditt Viasat-paket går över till ordinarie pris den 18 januari 2017. Det lägre pris du tidigare har haft kommer därför inte att gälla. Om du har bindningstid gäller prisändringen när bindningstiden gått ut. Se ditt nya pris nedan.

Viasat Sport - 399 kr/mån
Viasat Film & Sport - 469 kr/mån
Viasat Silver - 299 kr/mån
Viasat Guld - 699 kr/mån

Priserna är månadsavgifter och gäller inkl. moms inom Sverige från och med 18 januari 2017. Priser för om du vill ändra eller byta tv-paket hittar du på telia.se/tv.

För dig som har kombination med Viasat

Vi kommer att höja månadsavgiften på kombinationer med Viasat den 18 januari 2017. Om du har bindningstid gäller prisändringen när bindningstiden gått ut. Kombinationen ger dig fortfarande ett lägre pris än ordinarie pris. Nedan kan du se vilket ditt nya pris blir.

Lagom med Viasat Guld - 828 kr/mån
Lagom med Viasat Film & Sport - 718 kr/mån
Stor med Viasat Film & Sport - 779 kr/mån

Priserna är månadsavgifter och gäller inkl. moms inom Sverige från och med 18 januari 2017. Priser för om du vill ändra eller byta tv-paket hittar du på telia.se/tv.

Förbättringar

Vi på Telia satsar på att utveckla vår tv-tjänst, så att den ska vara så bra och aktuell som möjligt för dig. Vi tittar särskilt på utbudet av program, serier och filmer – och att du ska kunna titta på tv när och hur du vill. Under året har vi förbättrat ett antal saker, till exempel:

• Fler kanaler med HD-kvalitet.

• Du kan se vår streamingtjänst Play+ på två enheter samtidigt.

• Du har tillgång till vår app i Apple-tv.

• Dina Viasat-kanaler ingår i Play+ utan extra kostnad. (endast Viasat-kunder)

Se vad du har idag

Mitt Telia finns bland annat information om bindningstider och din faktura med detaljer om vad du betalar idag.

Om du vill säga upp ditt tv-paket

Om du inte accepterar det nya priset har du rätt att säga upp det berörda tv-paketet. Uppsägningen gäller från den dag ändringen träder i kraft om den görs senast 17 januari 2017.

Vid bindningstid måste uppsägningen ske senast dagen innan den löper ut. Ring oss i så fall på 90 200. På Mitt Telia kan du se din bindningstid.

Mer om vår tv-tjänst

Läs gärna mer om vår tv-tjänst fylld av tv-paket, playtjänster, filmer och serier.