Erbjudande

PRISFÖRÄNDRINGAR I DIN TV-TJÄNST

Vi jobbar målmedvetet för att ha det bästa tv-utbudet och utvecklar tjänsten baserat på kunskap om hur våra kunder vill se på tv idag och i framtiden.

Här har vi samlat information om förändringarna i tv från Telia.

Tvillingabonnemang – nu ett pris för alla rum

Nu kan du lägga till upp till fyra tvillingabonnemang till ett och samma pris. Det betyder att du kan se dina favoritkanaler i flera rum och du betalar bara 129 kr/mån extra. Här kan du se prislistan och hur ditt pris för tvillingabonnemang påverkas av förändringen. Har du Tvillingabonnemang på Viasat-paket behåller du nuvarande pris på det. Priser för om du vill ändra eller byta tv-paket hittar du här.

* Din bredbandsanslutning kan begränsa hur många tvillingabonnemang du kan använda.

Förbättringar

Vi på Telia satsar på att utveckla vår tv-tjänst, så att den ska vara så bra och aktuell som möjligt för dig. Vi tittar särskilt på utbudet av program, serier och filmer – och att du ska kunna titta på tv när och hur du vill. Under året har vi förbättrat ett antal saker, till exempel:

• Fler kanaler med HD-kvalitet.

• Du kan se vår streamingtjänst Play+ på två enheter samtidigt.

• Du har tillgång till vår app i Apple-tv.

• Dina Viasat-kanaler ingår i Play+ utan extra kostnad. (endast Viasat-kunder)

Se vad du har idag

Mitt Telia finns bland annat information om bindningstider och din faktura med detaljer om vad du betalar idag.

Om du vill säga upp ditt tv-paket

Om du inte accepterar det nya priset har du rätt att säga upp det berörda tv-paketet. Uppsägningen gäller från den dag ändringen träder i kraft om den görs senast 17 januari 2017.

Vid bindningstid måste uppsägningen ske senast dagen innan den löper ut. Ring oss i så fall på 90 200. På Mitt Telia kan du se din bindningstid.

Mer om vår tv-tjänst

Läs gärna mer om vår tv-tjänst fylld av tv-paket, playtjänster, filmer och serier.