Förbättra ditt wifi i hemmet

HUR BOR DU?

Storlek, väggar, prylar, mängden användare och våningsplan påverkar din wifi-upplevelse. Här nedan kan du få lite tips för just ditt hem.

Erbjudande

STOR VILLA

Vi har tagit fram ett bra och ett dåligt exempel på hur du ska sätta upp ditt wifi hemma. För dig som bor i villa/radhus.

Erbjudande

STOR LÄGENHET

Vi har tagit fram ett bra och ett dåligt exempel på hur du ska sätta upp ditt wifi hemma. För dig som bor i en större lägenhet.

Erbjudande

LITEN LÄGENHET

Vi har tagit fram ett bra och ett dåligt exempel på hur du ska sätta upp ditt wifi hemma. För dig som bor i en mindre lägenhet.

VÅRA BÄSTA TIPS FÖR ETT SNABBARE WIFI

Bortsett från placering så finns det många saker du kan göra själv för att förbättra din wifi-upplevelse.

HAR DU RÖJT ALLA HINDER?

• Ställ inte routern i skåp, garderober eller bakom tjocka väggar eller murstockar. Prova dig fram genom att vrida routern åt olika håll och testa hastigheten på Bredbandskollen.se.

• Undvik att ställa routern vid ett fönster då hälften av signalerna går förlorade. Det är bättre att ställa routern mot en vägg.

• Se till att routern inte är skymd och att avståndet är minst en meter till vitvaror eller elektroniska apparater.

Erbjudande
  • Koppla in routern

Koppla in routern

Kom igång-guide för dig som har fått hem din router och vill börja surfa.

Klicka här
  • ANSLUT TILL WIFI

ANSLUT TILL WIFI

Så här gör du för att ansluta din mobil, surfplatta eller dator till wifi.

Klicka här
  • BREDBANDET HAR SLUTAT FUNGERA

BREDBANDET HAR SLUTAT FUNGERA

Ger ditt bredband inga livstecken? Vår automatiska felsökning undersöker nätet hela vägen fram.

KLICKA HÄR