Wifi i varje vrå

AirTies skapar ett smart trådlöst nätverk och ger dig snabb och stabil wifi-täckning i hela hemmet. Du installerar enkelt de 3 trådlösa repeatrarna med hjälp av AirTies app. Bor du stort eller vill kunna surfa i trädgården kan du lätt utöka nätverket med en extra repeater.

Heltäckande wifi i varje rum
Betydligt högre hastighet
Trådlösa repeatrar som är lätta att installera
Bygg enkelt ut nätverket efter dina behov

Erbjudande

Hemma hos familjen Carlsson i Göteborg

Före:

Familjen har fiber 100 Mbit indragen i källaren men det är på entréplan familjen tillbringar den mesta tiden online. I vardagsrummet på entréplan låg hastigheten på 5 Mbit. I sovrummet och barnens rum var wifi:t väldigt instabilt och gick upp och ner.

Erbjudande
Erbjudande

Efter:

Familjen kopplade in AirTies, med hjälp av appen hittade de den bästa placeringen av repeatrarna för att få så bra täckning som möjligt. Hastigheten blev mycket bättre och hela huset fick täckning.
”Nu går det äntligen att se på Netflix i sovrummet!”