täckningskartor

Telia miljardsatsar på utbyggnaden av mobilnäten. Sedan 2015
ska alla Telia-kunder kunna mobilsurfa i 4G där de idag kan ringa.
Här hittar du täckningskartor för mobiltelefoni, mobilsurf och Telia Wifi.
Där kan du surfa supersnabbt utan att förbruka din surfmängd. Läs mer.

TÄCKNINGSKARTOR

Kartan visar existerande samt planerad utbyggnad av 4G-täckning i Sverige. Lämna gärna din synpunkt på var vi kan förbättra täckningen.
Det som visas är en datorberäknad mobiltäckning. Beräkningen tar hänsyn till många faktorer som kan påverka den verkliga täckningen och vårt mål är vi skall kunna återge en så korrekt täckning som möjligt. Trots detta kan det finnas faktorer som påverkar radiosignalen, exempelvis tät skog, berg och dalar, men också många samtidiga användare. Olika mobiltelefoner, modem och surfplattor skiljer sig åt, vilket också är en påverkningsfaktor. Läs gärna Post- och telestyrelsens råd för bättre mobiltäckning.

TÄCKNINGSKARTA FÖR TELIA WIFI

Telia Wifi
Tjänsten Telia Wifi ingår i de abonnemang som innehåller 4 GB surfmängd per månad eller mer.