HEJ PILOTTESTARE, OCH VÄLKOMMEN!

Vi är så glada att vi tillsammans ska komma igång med ett sätt som gör det enklare och snabbare för alla våra kunder att surfa med hjälp av varandra. Här kommer du att hitta beskrivningar av vad du ska tänka på när du börjar använda tjänsten, vad vi särskilt vill ha hjälp med och tydliga instruktioner på
hur du ska göra.

INNAN DU BÖRJAR

Ladda ner appen till dina enheter, så snabbt du har möjlighet. Ju snabbare du är igång, desto mer får du ut av testperioden. Appen funkar på mobil, surfplatta och bärbar dator. Därefter aktiverar du tjänsten.

Erbjudande

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Erbjudande

LADDA NER APPEN

Du får instruktioner från appen.

Erbjudande

UPPTÄCK NYA FUNKTIONER

Testa vår nya teknik på olika platser.

Erbjudande

GE OSS FEEDBACK

Dela med dig av din upplevelse!

Hör av dig till oss med feedback!

Skicka feedback till teliawifi-community@teliasonera.com. Vi försöker svara inom 24 timmar på vardagar antingen via telefon eller mejl.

För att hjälpa dig på bästa sätt. Skriv dina uppgifter i ett mejl.

Namn:
Gatuadress:
Postnummer:
Personnummer:
Telefonnummer kopplat till bredbandsabonnemang/subscripton number:
Mobiltelefonnummer:
Epostadress:
Hur vill du bli kontaktad (mobil/mejl):
På vilken typ av mobil enhet felet uppstod:
iPad/iPhone, typ, version iOS:
Beskrivning vad du upplever som fel:

• Vilka steg tog du för att felet skulle uppstå:
  • Kan du återskapa felet:
  • Kan du bifoga skärmdump på felet:

När uppstod felet:
Hur tycker du att det borde fungera: