HEJ PILOTTESTARE, OCH VÄLKOMMEN!

Vi är så glada att vi tillsammans ska komma igång med ett sätt som gör det enklare och snabbare för alla våra kunder att surfa med hjälp av varandra. Här kommer du att hitta beskrivningar av vad du ska tänka på när du börjar använda tjänsten, vad vi särskilt vill ha hjälp med och tydliga instruktioner på
hur du ska göra.

INNAN DU BÖRJAR

Ladda ner appen till dina enheter, så snabbt du har möjlighet. Ju snabbare du är igång, desto mer får du ut av testperioden. Appen funkar på mobil, surfplatta och bärbar dator. Därefter aktiverar du tjänsten.

Erbjudande

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Erbjudande

LADDA NER APPEN

Du får instruktioner från appen.

Erbjudande

UPPTÄCK NYA FUNKTIONER

Testa vår nya teknik på olika platser.

Erbjudande

GE OSS FEEDBACK

Dela med dig av din upplevelse!

DET HÄR VILL VI ATT DU SKA GÖRA

TELIA WIFI – FÖR BREDBANDSKUNDER

Telia Wifi – en community för dig som är bredbandskund

Helt utan extra kostnad blir det nu möjligt för dig som är bredbandskund att surfa överallt där det finns en wifi-zon från Telia. Du kan ta med dig upp till 5 surfplattor, laptops eller mobiler och använda tusentals Telia wifi-zoner för att fortsätta surfa precis som du gör hemma. Inom wifi-zonerna har du tillgång till obegränsad användning, det finns alltså inga begränsningar i hur mycket du får surfa, varken i tid eller surfmängd.

Din egen hemmarouter blir en av alla wifi-zoner utan att det påverkar din säkerhet eller surfupplevelse hemma. Och du behöver inte göra någonting, du blir automatiskt en del av den stora community där andra med bredband från Telia ingår.

Din bredbandsrouter blir en av Telias wifi-zoner
Du blir en del av Telias bredbandscommunity utan att det påverkar användandet av ditt eget bredband. Den bandbredd som du inte använder själv, kan användas av andra inom communityn utan att de kan komma åt ditt nätverk och du behöver självklart inte ta ansvar för deras surfande.

Enkelt att komma igång

Du får 5 Telia Wifi-konton att använda i valfri surfplatta eller mobil. Med hjälp av appen Telia Wifi kopplar du enkelt ett av dessa konton till din surfplatta eller mobiltelefon. När detta är gjort blir du automatiskt inloggad när du kommer till en av de tusentals Telias wifi-zoner som finns runtom i Sverige. Kartfunktionen i appen hjälper dig att hitta närmaste wifi-zon.

Appen hjälper till

Via appen och Mitt Telia kan du se vilka av dina enheter som använder vilket Telia Wifi-konto och du kan avaktivera dem som du inte längre använder. I appen finns också ditt användarnamn och lösenord så att du kommer åt dem enkelt, till exempel om du vid något tillfälle vill använda wifi från exempelvis en laptop.

Säkert och krypterat

Du kan lita på att det är säkert att surfa i alla Telia Wifi-zoner inom communityn. När din enhet använder en surfzon som konfigurerats med hjälp av appen, krypteras trafiken på samma sätt som i det mobila nätet. Dessutom säkrar själva inloggningen att det är vi på Telia som tillhandahåller det trådlösa nätet.

Nej tack!

Om du inte vill ha denna möjlighet, kontaktar du bara kundtjänst på 90 200. Då tar vi bort Telia Wifi från ditt abonnemang och samtidigt försvinner din router från nätet för Telias wifi-zoner. Självklart fungerar ditt bredband precis som vanligt för dig och din familj när ni är hemma oavsett om ni vill använda Telia Wifi eller inte.

Hör av dig till oss med feedback!

Skicka feedback till teliawifi-community@teliasonera.com. Vi försöker svara inom 24 timmar på vardagar antingen via telefon eller mejl.

För att hjälpa dig på bästa sätt. Skriv dina uppgifter i ett mejl.

Namn:
Gatuadress:
Postnummer:
Personnummer:
Telefonnummer kopplat till bredbandsabonnemang/subscripton number:
Mobiltelefonnummer:
Epostadress:
Hur vill du bli kontaktad (mobil/mejl):
På vilken typ av mobil enhet felet uppstod:
iPad/iPhone, typ, version iOS:
Beskrivning vad du upplever som fel:

• Vilka steg tog du för att felet skulle uppstå:
  • Kan du återskapa felet:
  • Kan du bifoga skärmdump på felet:

När uppstod felet:
Hur tycker du att det borde fungera: