Lägg till e-postkonto – Windows 10

Följ den här guiden för att kunna läsa och skicka e-post med din e-postadress från Telia på din dator.

1. Starta E-post

Första gången du öppnar programmet E-post visas en välkomstsida. Välj Lägg till konto.

Har du redan lagt till ett annat e-postkonto, gå till Inställningar > Hantera konton > Lägg till konto längst ned i den vänstra navigeringsrutan.

2. Lägg till konto

Välj Annat konto och ange din e-post och ditt lösenord.

I nästa steg ange det namn du vill använda som avsändare. Välj Logga in.

3. Slutför konfigurationen

Ditt konto synkroniseras. När det är klart kan du läsa och skicka e-post.

Om din e-post inte synkroniseras korrekt: Öppna Inställningar, välj Hantera konton. Välj ditt e-postkonto och klicka på Ändra synkroniseringsinställningar för postlåda. Öppna Avancerade inställningar .Se över följande information:

Inkommande server: mailin.telia.com:993:1A
    Utgående smtp-server: mailout.telia.com:465:1

Se till att alla kryssrutor är ifyllda.

Klicka på Klar.