Uppsägning av Storytel

Om du vill avsluta din tjänst kan du skicka ett sms med texten "STOPP STORYTEL" till 4466.  Det går också bra att avsluta Storytel via Mina Sidor.

Gör så här:

1. Logga in på Mitt Telia.
  2. Gå till Mina abonnemang och klicka på det abonnemang som tjänsten är knuten till.
  3. Gå till rubriken Tjänster och klicka på Underhållning/nöje.
  4. Klicka på knappen Avaktivera bredvid din Storytel-tjänst.