Uppdatera usb-modem och router ZTE mf820d för Windows

Uppdatera ditt usb-modem för att få en stabilare anslutning till internet. Uppdateringen av ZTE mf820d kan göras på Windows XP, Vista eller 7.

1. Stäng av din uppkopplingsprogramvara.

2. Ta ut sim-kortet ur modemet och anslut modemet till datorn igen.

3. Kontrollera att din dator inte är ansluten till internet.

4. Starta installationsprogrammet Telia_OneClick_Update_B33.exe

5. Följ anvisningarna på skärmen. Det tar ett par minuter att uppdatera modemet.

6. Modemets programvara är nu uppdaterad.

7. Ta ut modemet ur datorn och stoppa in sim-kortet i modemet igen.

8. Avinstallera programvaran för modemet i din dator genom att gå in i Kontrollpanelen och välja där Lägg till/Ta bort program. Välj programvaran ZTE mf820d och klicka på Ta bort.

9. Anslut modemet till datorn och installera programvaran från modemet. Installationen startar automatiskt och följ därefter anvisningarna på skärmen.

Kontrollera täckningen

Att ditt mobila bredband inte fungerar kan bero på att mobiltäckningen är bristfällig. Se vår täckningskarta och hastighetskarta för att se hur bra täckning du har där du befinner dig.