Uppdatera usb-modem och router Huawei E392 för Mac

Om du inte får igång ditt mobila bredband på din dator kan det bero på att ditt usb-modem inte stödjer ditt operativsystem. Genom att uppdatera ditt modemet får du en stabilare anslutning till internet.

1. Koppla ned från internet och stäng av din uppkopplingsprogramvara (Telia Mobilt Bredband).

2. Kontrollera att din dator inte är ansluten till internet.

3. Starta programvaran för att uppdatera modemet och följ sedan anvisningarna på skärmen.

4. Koppla bort usb-modemet från datorn och koppla in det igen när installationsprogrammet ber dig. Tänk på att använda samma usb-ingång som tidigare när du kopplar in usb-modemet igen.

5. Ditt modemet har nu uppdaterats.

Kontrollera täckningen

Att ditt mobila bredband inte fungerar kan bero på att mobiltäckningen är bristfällig. Se vår täckningskarta och hastighetskarta för att se hur bra täckning du har där du befinner dig.