Uppdatera usb-modem och router Huawei E1820 för Mac

Genom att uppdatera ditt usb-modem får du en stabilare anslutning till internet.

1. Koppla ned från internet och stäng av din uppkopplingsprogramvara (Telia Mobilt Bredband).

2. Kontrollera att din dator inte är ansluten till internet.

3. Starta programvaran för att uppdatera modemet.

4. Följ anvisningarna på skärmen.

5. Koppla bort usb-modemet från datorn och koppla in det igen när installationsprogrammet ber dig. Tänk på att använda samma usb-ingång som tidigare.

6. Ditt modem är nu uppdaterat.

Kontrollera täckningen

Att ditt mobila bredband inte fungerar kan bero på att mobiltäckningen är bristfällig. Se vår täckningskarta och hastighetskarta för att se hur bra täckning du har där du befinner dig.