Uppdatera operativsystem Sony

  1. Gå in på inställningar

    Gå in på Inställningar, scrolla ner och tryck på Om telefonen.

  2. Öppna programuppdatering

    Klicka på Programuppdatering och dra till vänster för att se tillgängliga systemuppdateringar.

  3. Systemuppdatering

    Om du har en systemuppdatering tillgänglig följer du instruktionerna för att genomföra uppdateringen.

    Om telefonen har senaste mjukvaran så ser du ett meddelande om detta.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT