Uppdatera din iPhone

När det finns en ny uppdatering tillgänglig får du ett meddelande om detta. Du kan välja att göra detta automatiskt nattetid eller på en gång.

1. Ladda mobilen och anslut till wifi

Börja med att sätta i laddaren och anslut mobilen till ett wifi.

2. Gå till Programuppdatering

Öppna Inställningar och scrolla ner till Allmänt. Välj Programuppdatering

3. Hämta och installera

Klicka på Hämta och installera. Vid omstart behöver du slå in din pinkod, har du glömt den kan du hitta den här