Uppdatera operativsystem Huawei

Håll din mobil uppdaterad för de senaste förbättringarna och buggfixarna. 

  1. Öppna uppdateringinställningar

    Öppna Inställningar och scrolla ner till Uppdaterare. Om du ser en röd etta innebär detta att det finns en ny uppdatering tillgänglig. 

  2. Hämta uppdateringen

    När det finns en ny uppdatering står det Ny version på skärmen. Du kan också trycka på Sök efter uppdateringar. Klicka på Ny version. 

  3. Klicka på snabb uppdatering

    För att installera klickar du på Snabb uppdatering

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

SÖK SUPPORT